Struguri acri

     Îmi place Buzz Aldrin, admir farmecul său aparte, păstrat nealterat și la vârsta de 85 de ani. Are un ”ceva” în felul său de a fi, dobândit probabil atunci când a simțit sub picioare solul unui alt corp ceresc și a privit spre Pământ, sfera albastră pe care se înghesuiau câteva miliarde de semeni de-ai săi.
Să-mi fie cu iertare, dar l-am îndrăgit chiar și atunci când i-a tras un pumn în moacă lui Bart Sibrel. Anumite lucruri nu se fac, să spui unui bărbat de la un metru distanță că e mincinos și laș, înseamnă că ți-o cauți.


     Pe 18 iulie a.c. va avea loc gala festivă de lansare a ShareSpace Foundation (SSF), organizație non-guvernamentală ce își propune să contribuie la dezvoltarea educației științifice a copiilor, folosind dorința lor de cunoaștere aplicată pe pilonii STEAM (science, technology, engineering, arts and math).
Evenimentul va avea loc la Centrul Spațial Kennedy și va include și aniversarea misiunii Apollo 11.

     
     Dineul oficial va fi servit într-o sală unde este expusă, deasupra meselor, o … rachetă Saturn V!
Biletul costă 1200 USD și include o donație pentru fundația SSF. Gazdele evenimentului vor fi Buzz Aldrin și John Travolta.

Eram convins că biletele se vor epuiza în maxim 2-3 ore. Dar nu a fost chiar așa, americanii nu se înghesuie foarte tare. Fie nu-i interesează, fie probabil nu își permit.

   
       Dar știți care e scuza lor perfectă, pe care am întâlnit-o în discuțiile din mediul virtual? ”Dom'le, eu aș fi mers, dar … cum vine aia să stau la masă cu John Travolta? Cu un scientolog ?!?”
Acrii mai sunt strugurii ăia la care nu ajungem! 🙂

        Suntem în săptămâna care precede Sărbătoarea Învierii. Acelor dintre dumneavoastră care sunteți creștin ortodocși, vă doresc să fiți binecuvântați, Lumina Sfântă să vă aducă pace, sănătate și împlinire în suflete. Celorlalți, vă transmit tradiționalul ”Fie ca…” Stați, unde fugiți? Am glumit. Vă doresc o minivacanță însorită, odihnitoare și aducătoare de clipe fericite alături de cei dragi vouă.

        P.S. Articolul precedent, cel cu îndemnul ”Cumpărați autori români contemporani!” s-a bucurat de un succes neașteptat. Voi continua pe acest subiect, după Paști. Ca să nu ne îndepărtăm prea mult de la atmosfera pascală, voi dezvolta conținutul viitorului articol în jurul unui banc cu faimosul iepuraș. 🙂

Acest articol a fost publicat în Gânduri și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.